Συχνές ερωτήσεις
Παρακαλώ ενημερώστε με σε ποια καταστήματα θα βρω γάλα ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στις περιοχές Καλλιθέα - Ν. Σμύρνη. Ευχαριστώ.

Το προϊόν που ενδιαφέρεστε διατίθεται σε καταστήματα της αλυσίδας Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΓΑΛΑΞΙΑΣ.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας σε μέρος εκτός του τόπου διαμονής σας, αυτά διατίθενται εκτός από τις προαναφερόμενες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στις κάτωθι: ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, MY MARKET, ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΓΟΣ, ΚΡΗΤΙΚΟΣ και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Αττική.

Ευχαριστούμε που προτιμάτε τα προϊόντα μας.

Τα προϊόντα σας περιέχουν γλουτένη;
Η εταιρεία μας έχει φροντίσει όλα μας τα προϊόντα να είναι ελεύθερα γλουτένης. Αν λοιπόν ανήκετε στην ομάδα των ανθρώπων που πάσχουν από την νόσο κοιλιοκάκη, μπορείτε να τα καναλώσετε άφοβα.
Ποιά είναι η προέλευση του γάλακτος που χρησιμοποιείτε;
Πρέπει να σας διαβεβαιώσουμε ότι το γάλα μας είναι 100% ελληνικό από φάρμες της περιοχής μας. Το συλλέγουμε καθημερινά με ειδικά φορτηγά, και μέσα σε λίγες ώρες φτάνει στην εταιρεία μας διατηρώντας έτσι την ψυκτική αλυσίδα.
Ποιός είναι ο κατάλληλος τρόπος συντήρησης των γαλακτοκομικών προϊόντων;

Καλό θα ήταν να μην αποθηκεύετε τα γαλακτοκομικά προϊόντα στην πόρτα του ψυγείου γιατί η ψύξη δεν είναι τόσο δυνατή όσο στα υπόλοιπα μέρη του. Το σωστό σημείο αποθήκευσης είναι τα δύο υψηλότερα ράφια.

Επίσης, φροντίστε να αγοράζετε τα γαλακτοκομικά προϊόντα προς το τέλος των αγορών σας, έτσι ώστε να παραμένουν κρύα μέχρι να φτάσετε στο σπίτι.