ΑΠΟ ΤΟ 1969

Ποιοι είμαστε


Η εταιρεία ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ δημιουργήθηκε το 1969 με τη μορφή οικογενειακής επιχείρησης. Από τις 24/12/2013 λειτουργεί υπό τη μορφή Α.Β.Ε.Ε. με την επωνυμία ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Α.Β.Ε.Ε. Παράγει αγνά παραδοσιακά προϊόντα από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα.

Συγκεκριμένα εξειδικεύεται στη παραγωγή παραδοσιακών γιαουρτιών και επιδορπίων, ενώ η γκάμα των προϊόντων συνεχώς εμπλουτίζεται με καινούρια πρωτοποριακά είδη.

Αρχικά οι εγκαταστάσεις βρίσκονταν εντός της πόλης της Κερατέας σε ένα παραδοσιακό εργαστήριο. Από το 2000 βρίσκονται στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Κερατέας, το οποίο είναι από τα πιο σύγχρονα πάρκα που διαθέτει η χώρα. Το νέο εργαστήριο στο οποίο μετεγκαταστάθηκε η εταιρεία, κατασκευάστηκε με τις πιο σύγχρονες μεθόδους έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για τη λειτουργία μιας μονάδας γαλακτοκομικών προϊόντων.

Το 2007 η εταιρεία προχώρησε σε επέκταση των χώρων της για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων της. Πλέον, η παραγωγή των προϊόντων, η αποθήκευση πρώτων και βοηθητικών υλών, γίνεται πιο άνετα και πάντα με τις προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία σε μια συνολική στεγασμένη επιφάνεια 2000 m2, σε συνολική έκταση 7000 m2.

Τα προϊόντα της εταιρείας είναι γιαούρτια παραδοσιακά σε διάφορες συσκευασίες και μεγέθη, παραδοσιακά ρυζόγαλα, κρέμες, κρέμες σοκολάτας ενώ εποχικά παράγονται και μουσταλευριές. Η γκάμα έχει εμπλουτιστεί με καινούρια πρωτοποριακά για την ελληνική αγορά προϊόντα όπως είναι το κρεμοζελέ σε διάφορες γεύσεις, η κρεμοσοκολάτα και η παραδοσιακή κρέμα καραμελέ.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα παρασκευάζονται συνδυάζοντας τις παραδοσιακές συνταγές της οικογένειάς μας με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρεία. Χρησιμοποιείται αποκλειστικά 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, ενώ όλες οι υπόλοιπες πρώτες ύλες υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους από το εργαστήριό μας. Οι έλεγχοι αυτοί εντάσσονται σε μια σειρά ελέγχων και διαδικασιών που εφαρμόζει η εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος αυτοελέγχου (HACCP) για τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που παράγει.

Ένα οργανωμένο δίκτυο διανομών, με σύγχρονα φορτηγά αυτοδύναμου ψύξεως, πωλητές και μεταπωλητές, διανέμει τα προϊόντα σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Τα προϊόντα μας τα βρίσκουν οι πελάτες μας στις μεγαλύτερες αλυσίδες SUPER MARKET και σε έναν αριθμό επιλεγμένων σημείων. Στόχος της εταιρείας είναι να παράγει ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας, ικανοποιώντας το καταναλωτικό κοινό που είναι ο τελικός κριτής. Παράλληλα στις προτεραιότητές μας βρίσκεται ο σεβασμός στο περιβάλλον.

Γι΄αυτό και η εταιρεία μας είναι από τις πρώτες που στηρίζει και ενθαρρύνει την ανακύκλωση βρισκόμενη σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης. Για να συμβάλλουμε έτσι με τις όποιες δυνάμεις μας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τα παιδιά μας.