Συγκεκριμένα εξειδικεύεται στη παραγωγή παραδοσιακών γιαουρτιών και επιδορπίων, ενώ η γκάμα των προϊόντων συνεχώς εμπλουτίζεται με καινούρια πρωτοποριακά είδη.
Αρχικά οι εγκαταστάσεις βρίσκονταν εντός της πόλης της Κερατέας σε ένα παραδοσιακό εργαστήριο. Από το 2000 βρίσκονται στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Κερατέας, το οποίο είναι από τα πιο σύγχρονα πάρκα που διαθέτει η χώρα. Το νέο εργαστήριο στο οποίο μετεγκαταστάθηκε η εταιρεία, κατασκευάστηκε με τις πιο σύγχρονες μεθόδους έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για τη λειτουργία μιας μονάδας γαλακτοκομικών προϊόντων.
Το 2007 η εταιρεία προχώρησε σε επέκταση των χώρων της για να μπορέσει να ανταποκριθεί στην ολοένα αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων της. Πλέον, η παραγωγή των προϊόντων, η αποθήκευση πρώτων και βοηθητικών υλών, γίνεται πιο άνετα και πάντα με τις προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία σε μια συνολική στεγασμένη επιφάνεια 2000 m2, σε συνολική έκταση 7000 m2.
Τα προϊόντα της εταιρείας είναι γιαούρτια παραδοσιακά σε διάφορες συσκευασίες και μεγέθη, παραδοσιακά ρυζόγαλα, κρέμες, κρέμες σοκολάτας ενώ εποχικά παράγονται και μουσταλευριές. Η γκάμα έχει εμπλουτιστεί με καινούρια πρωτοποριακά για την ελληνική αγορά προϊόντα όπως είναι το κρεμοζελέ σε διάφορες γεύσεις, η κρεμοσοκολάτα και η παραδοσιακή κρέμα καραμελέ.