Εύκολη πίτα

Υλικά:

  • 1/2 κιλό φέτα
  • 250γρ. πρόβειο γιαούρτι ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
  • 250γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 1 ποτήρι του νέρου αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 ποτήρι νερό
  • 5 αυγά
  • τριμμένη φρυγανία
  • αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση:

Βουτυρώνουμε και αλείφουμε καλά ένα ταψί και πασπαλίζουμε με την φρυγανιά να πάει παντού. Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε την φέτα με τα χέρια, προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο που το έχουμε λιώσει, το αλεύρι, το νερό που το έχουμε ζεστάνει και είναι χλιαρό, τα αυγά χτυπημένα, αλάτι-πιπέρι, το γιαούρτι και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και προσθέτουμε από πάνω φρυγανιά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 30-35 λεπτά.