Μοσχαράκι μαγειρευτό με κάρι και γιαούρτι

Υλικά:

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα μπαχαρικά. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το μοσχάρι για περίπου 5-6 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τον ντοματοπελτέ και το μείγμα κάρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για περίπου 4-5 λεπτά, ανακατεύοντας.

Ρίχνουμε το ξίδι και νέρο τόσο ώστε να καλύψει το κρέας μέχρι τη μέση και μαγειρεύουμε 2-3 λεπτά, μέχρι να αρχίσουν τα υγρά να κοχλάζουν. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι, χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγομαγειρεύουμε για περίπου 1 ώρα, μέχρι να μαλακώσει το μοσχάρι. Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό. Αποσύρουμε και αφήνουμε περίπου 15 λεπτά να κρυώσει ελαφρώς. Ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά να αναμειχθεί.

Συνοδεύουμε με πιλάφι.